Zadeldak woning

Bij Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. heeft u de keuze uit meerdere moderne huizen met een zadeldak. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een zadeldak woning.

Corsica

Type Corsica is een klassieke zadeldak woning met een lage gootlijn. De typerende, royale dakoverstekken rondom zijn standaard. Hierdoor wordt de gehele kapconstructie circa 80 cm verhoogd. Dat heeft voor u als voordeel dat de woning een zeer ruime eerste verdieping heeft.

Madeira

Type Madeira is een moderne woning met zadeldak, lage gootlijn en een verhoogde borstwering, wat resulteert in grote dakoverstekken. Deze zadeldak woning wordt met een garage en een gevlinderde betonvloer geleverd. Als extra uitbreiding kunt u voor een uitpandige bijkeuken kiezen waardoor u van nog meer praktisch woonoppervlak profiteert.

Sydney

Type Sydney met zadeldak bouwen we met een hoge gootlijn en rechtopgaande buitenmuren tot en met de eerste verdieping. Hierdoor wordt er veel praktische ruimte op de eerste verdieping gecreëerd. Dankzij de vaste trap naar zolder kunnen twee extra slaapkamers gerealiseerd worden.

Valence

Type Valence heeft een asymmetrisch zadeldak, waardoor één buitengevel hoger opgetrokken wordt. Deze woning kan hierdoor in een moderne of jaren ‘30 (Amsterdamse school) uitvoering gerealiseerd worden.

Meer informatie over een moderne woning met zadeldak

Heeft u interesse in één van onze zadeldak woningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee. Ieder model is aan te passen aan uw specifieke wensen. Samen met onze architect kijken we hoe we uw droomhuis kunnen realiseren. Online kunt u ook een uitgebreide brochure aanvragen. Bekijk ook onze andere type woningen zoals een kangoeroewoning en een cataloguswoning.