Full-time Harkema Per direct

Ben jij de timmerman die wij zoeken?

Werk jij graag zelfstandig, maar voel je je ook in een team goed op je plek? Heb jij een uitstekend bouwkundig en technisch inzicht? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de timmerman die wij zoeken.

Over de functie, U Veenstra en jouw rol

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector. Met een team van zo'n tachtig vakmensen bouwen we jaarlijks bijna zeventig nieuwbouwwoningen. Dit doen we met een aantal vaste partners, zodat we exact op elkaar zijn ingespeeld. Als timmerman ben jij daarin een onmisbare schakel.

Wat ga je doen als timmerman?

Als timmerman werk je zelfstandig of in een team aan diverse en uiteenlopende woningen. Deze werkzaamheden verricht je voornamelijk op de bouwlocatie. Ook in de werkplaats ben jij geregeld te vinden voor het fabriceren van de prefab-onderdelen.

Wat verwachten we van jou?

Als timmerman beschik jij over een uitstekend technisch en bouwkundig inzicht. Ook rijbewijs B is een vereiste. Aangezien we vooral in onze eigen regio bouwen, is het een absolute pré wanneer je zelf ook in de omgeving van de gemeente Achtkarspelen woont. Daarnaast zien wij bij onze timmermannen graag de volgende eigenschappen:
  • je maakt graag mooie dingen
  • je kunt precies werken
  • je bent een echte doorpakker

Wat kun je van ons verwachten?

Jij gaat aan de slag in een stabiele en dynamische werkomgeving. Dat betekent dat je met een vast team van fijne collega's werkt aan uiteenlopende woningen. Wij zorgen voor een goede planning, zodat je altijd weet waar je werkt en met wie. Jouw salaris is conform de huidige cao-timmerindustrie.

Reageer op deze vacature

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en is deze omschrijving jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en je CV.

Reageer op
deze vacature

Ben je geinteresseerd? Neem dan contact op met Dora

0513 36 32 27

Stel een vraag over deze vacature

Maak alvast kennis met je toekomstige collega’s

Ben jij benieuwd waar je gaat werken en met wie? Een aantal collega’s stelt zich hieronder alvast aan je voor en neemt je mee de werkplaats in of de bouwplaats op. Zo krijg jij een goed gevoel hoe het werken bij ons is.
Peter van Heukelem is assistent bedrijfsleider en stelt het bedrijf graag aan je voor.
Auke Bosma is productiechef houtskeletbouw en laat je de werkplaats zien.
Tèus Miggels is allround installatiemonteur en neemt je mee de bouwplaats op.
Willem van der Wal is timmerman in de gotenploeg en deelt zijn ervaring met je.