Systeembouw woning

Systeembouw woning bouwen?

Wanneer u aan een systeembouw woning denkt, denkt u waarschijnlijk al snel aan een standaard woning. Vanuit het verleden zijn we immers ook gewend dat dit type woning altijd op dezelfde manier ontwikkeld werd, zonder dat de opdrachtgever ook maar enige invloed had op de uitvoering ervan. Bij Bouwbedrijf U.Veenstra waren we jaren geleden al van mening dat dit niet langer zo kon.

Wanneer u naar Bouwbedrijf U.Veenstra komt voor een systeembouw woning bepaalt ú de indeling en uitstraling. Natuurlijk werken we met bepaalde basismodellen en standaard maten om u een idee te geven van de mogelijkheden en de te verwachten prijzen. Deze kunt u in onze brochure bekijken. Maar daarnaast zijn nagenoeg alle aanpassingen die u graag aan uw favoriete model systeembouw huis wilt maken mogelijk. Het standaard model systeembouw huis is bij ons slechts een vertrekpunt.

Onze werkwijze voor uw systeembouw huis

Bouwbedrijf U.Veenstra gaat graag met u in gesprek over de gewenste maatvoering, indeling en uitstraling van uw systeembouw woning. Uw woning wordt helemaal afgestemd op uw wensen en woonsituatie. Daarbij maken we gebruik van beproefde bouwmaterialen en werken we snel en vakkundig volgens een bewezen bouwproces. Voor een scherpe prijs!

Omdat er veel prefab bij systeembouw woningen wordt gerealiseerd, kunnen systeembouw huizen op locatie in een korte tijd wind- en waterdicht gemonteerd worden. Uw huis wordt zo op de meest efficiënte manier samengesteld en kan al binnen een dag in elkaar gezet worden. De volgende dag volgen de dakpannen, drievoudige of triple beglazing, het installatiewerk, aftimmeren en het tegelwerk en sanitair.

Door deze fabrieksmatige en planmatige manier van werken, kunnen de prijzen bovendien laag gehouden worden. U weet vooraf al waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Bij Bouwbedrijf U.Veenstra werken we graag transparant en staat uw woonplezier voorop!