Surhuisterveen – uitbreidingsplan Folkerts
02/09/2019
Surhuisterveen 5 woningen Vierstromenland uitgelicht
Surhuisterveen – vrijstaande woningen Vierhuisterweg
20/03/2019

Surhuisterveen – Vrijstaande woning Vierstromenland

Aan de rand van de nieuwe woonwijk Vierstromenland is deze prachtige vrijstaande villa met compleet geïsoleerde garage onder architectuur gerealiseerd. Deze nieuwe (nog niet bewoonde) woning staat op een riante kavel van ca. 791 m² en is september 2019 opgeleverd door Bouwbedrijf Blauhuis, onderdeel van Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. Deze villa is een ontwerp van EVE architecten.

De woning heeft een hoogwaardig niveau van afwerking en vele luxueuze elementen, ook is het huis verlengd en is er een riante dakkapel geplaatst. Op de eerste verdieping is een separaat toilet, gelijk een ruime inloopkast. De zolder is ingedeeld met een overloop, technische ruimte en twee extra kamers. Het meerwerk omvat in totaal zo’n € 30.000,-

De afwerking is fraai uitgevoerd met bijvoorbeeld sierlijsten op de goten, zinken hemelwaterafvoeren, extra sierlijsten en luiken op de kozijnen, Belgisch hardsteen onderdorpels en een fraai afgewerkte en geïsoleerde garage.Ook is er niet bespaard op zaken als deuren en hang- en sluitwerk in en om de woning.

Tot slot is de woning geheel energiezuinig uitgevoerd met vloerverwarming als hoofdverwarming, hardhouten kozijnen met tripple beglazing, een hybride lucht/water warmtepomp en een warmte terugwinunit met gebalanceerde mechanische ventilatie.

 

Indeling vrijstaande woning:

Begane grond:
Royale hal met vide, toilet met wandcloset en fonteintje, lichte woonkamer, halfopen eetkeuken met dubbele openslaande tuindeuren naar het terras, bijkeuken met witgoedaansluitingen en doorgang naar de ruime geïsoleerde garage (deze is gemakkelijk om te bouwen tot badkamer en/of slaapkamer) met doorloop naar de achtertuin en dubbele garagedeuren aan de voorzijde.

Eerste etage:
Overloop, separaat toilet, twee slaapkamers aan de voorzijde, een royale slaapkamer over de volle breedte van de woning aan de achterzijde met een grote inloopkast, badkamer.

Tweede etage:
Vaste trap naar de tweede verdieping, overloop, twee aparte kamers en technische ruimte met warmte terugwinunit.

Buitenom:
De ruime achtertuin (ca. 340 m²) is gelegen aan de rand van de woonwijk en biedt veel privacy. Bovendien gericht op het zonnige zuidwesten en ingericht met een zonneterras, een prachtige veranda, groot gazon en een achterom.


Plattegronden:


Koop-/aanneemsom v.o.n. 

  • Verkocht

Verkopende makelaar
Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met De Flexibele Makelaar of bezoek deze woning op Funda.

Tel.: 0512 – 369 122
E-mail: info@flexibele-makelaar.nl
www.flexibele-makelaar.nl

Flexibele makelaar logo

 

Boskbei Surhuisterveen