Prefab huis

Prefab huis laten bouwen

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. is specialist op het gebied van prefab huizen. Grote delen van de prefab huizen worden in onze fabriek geprefabriceerd. Omdat de bouw hier plaatsvindt onder droge, geconditioneerde omstandigheden zorgen weersinvloeden niet voor vertraging bij een (prefab) huis bouwen. Weersinvloeden zijn nauwelijks van invloed op de realisatie en kwaliteit van het prefab huis. De nieuwste bouwtechnieken maken het mogelijk het grootste deel van de bouw van een prefab huis elders uit te voeren.

Prefab huizen: diverse voordelen

Het belangrijkste kenmerk en grootste voordeel van weer- en winddichte prefab huizen is dat ze sneller opgebouwd kunnen worden dan normale woningen. De verschillende onderdelen van een prefab huis worden binnen enkele dagen geplaatst. De woning kunt u naar eigen smaak indelen. Een prefab huis bouwen we weliswaar op een standaard manier, maar de indeling, afmetingen, plaatsing van deuren, kozijnen, verlichting, stopcontacten etc. bepaalt u helemaal zelf.

Meer informatie over een prefab huis bouwen

Een prefab huisje is een betaalbare woning die u geheel zelf kunt indelen en die bij al uw woonwensen past. Naast een prefab huis laten bouwen, zijn wij ook uw specialist voor casco woningbouw en houtskeletbouw. Voor meer informatie over de mogelijkheden van prefab huizenbouw, of wanneer u een prefab houten huis wilt kopen, kunt u gerust contact opnemen.