Uw Veenstra

Droomt u over het bouwen van uw eigen huis? Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. is hét bouwbedrijf uit Friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. En dit doen we al 40 jaar en niet alleen in de noordelijke provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland, maar in heel Midden- en Noord-Nederland.

Ons bouwbedrijf is gebaseerd op drie pijlers: kwaliteit, prijs en afspraak is afspraak. Met uw woonwensen als leidraad. Graag gaan wij met u om tafel om samen uw droomhuis te ontwerpen en te realiseren en om u meer te vertellen over onze werkwijze.

Het fundament van uw droomhuis

Bij Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. geloven we in een realistische benadering van uw nieuwbouwproject. Dat heeft vast iets te maken met het feit dat we een bouwbedrijf uit Friesland zijn. Uw woonwens en uw droomhuis staan voorop. Wij helpen u graag met de doorontwikkeling van deze wens en geven vervolgens een realistische kijk op de haalbaarheid en kosten van uw nieuwbouwwoning. Zo weet u precies wat wel en wat niet kan.

Op deze manier bouwen wij al 40 jaar vrijstaande en halfvrijstaande houtskeletbouw woningen door heel Nederland. En we hopen het nog in lengte van jaren te blijven doen.

Jacob de Booij

Eigenaar/directeur

0512-363 227


Jacob is sinds 2006 eigenaar van Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. ‘Ik ben zuinig op de Friese no-nonsense cultuur binnen het bedrijf. Wij kenmerken ons door een platte organisatie te combineren met eigen verantwoordelijkheid waardoor wij als één team functioneren.

Doelstelling is om met een efficiënte organisatie de optimale woning voor u als opdrachtgever te realiseren’. Samen met zijn vrouw en 4 kinderen woont Jacob in een echte Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. woning. ‘Ontspanning bereik ik door lichamelijke inspanning, in de weekenden kunt u mij treffen op het motorcrossterrein’.

Jille Pultrum

Adviseur nieuwbouw

0512-363 227


Jille heeft een achtergrond in de makelaardij maar is inmiddels alweer 17 jaar actief als adviseur nieuwbouw. ‘Ik help u graag bij het maken van de juiste keuzes aangaande het bouwen van een nieuwe woning.

Het inventariseren van uw wensen, deze vertalen naar een passende offerte en schetsontwerp zijn mijn kerntaken binnen Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. Graag tot ziens bij ons op de zaak in Harkema of in onze modelwoning!’.

Nicole Houthuijse

Adviseur Blauhuis

0512-363 227


Nicole heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de bouwwereld. Daarnaast is zij een aantal jaren werkzaam geweest bij o.a. een makelaarskantoor, gemeente en sportbond. Dit heeft haar kennis binnen andere bedrijven verrijkt en haar netwerk verbreed. Toch bleef de bouwwereld haar trekken en bedacht ze zich geen minuut toen er een vacature als adviseur voor de Blauhuis woningen voorbij kwam.

Het omgaan met (potentiële) opdrachtgevers en samen met hun een (droom)huis naar hun wens ontwerpen, het adviseren en een eerlijk en passend advies geven is haar passie.

Inmiddels is zij werkzaam bij bouwbedrijf U.Veenstra als adviseur voor het Blauhuis concept. Ze verkoopt prachtige woningen die onder architectuur worden gebouwd. Ze begeleid hier de klanten bij hun bouwproces en maakt samen met hun de eerste plannen voor hun te bouwen huis. Nicole vind deze functie, naast haar gepassioneerde interesse in de interieur en stylingswereld, dé kers op de taart en geweldig leuk om te doen!

Dora Dijkstra-Postmus

Spin in het web

0512-363 227


Dora werkt al sinds 1993 bij Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. en, naar eigen zeggen, nog steeds met veel plezier. ‘Ik ben begonnen als administratief medewerkster en door de jaren heen heb ik er diverse taken bij gekregen onder andere de financiële boekhouding en de nazorg en klachtenafhandeling.

Ik voel me een echte spin in het web binnen het bedrijf en dat maakt mijn functie ook zo uitdagend’. Samen met haar man en twee kinderen woont ook Dora in een Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. woning.