Fam. Zweers

Leeuwarden


Wij willen jullie bedanken voor de bijdrage aan het verwezenlijken van onze droom, voor de fijne contacten en het fantastische huis! Met trots vertellen wij aan iedereen die het wil horen dat wij in een huis wonen dat door jullie is gebouwd! Veel liefs, Fam. Zweers (Leeuwarden)  

Fam. de Bree

Leeuwarden


Recentelijk is ons huis in Leeuwarden opgeleverd. Alles is zeer voorspoedig gelopen en de oplevering was zelfs al een maand eerder dan verwacht. Bij de voorbereidingen hebben we in de modelwoningen veel inspiratie opgedaan en in de showroom kun je alles naar wens uitzoeken. Omdat we tegenover de bouw woonden konden we alles goed volgen en wij en andere buren hebben geen overlast ervaren. De bouwplaats was netjes en de medewerkers vriendelijk. We hopen nog lang in van ons huis te kunnen genieten en anders laten we U. Veenstra zo weer een nieuwe bouwen.   Met Vriendelijke groet, Familie Bree Leeuwarden  

Fam. Belderbos

Woningtype Eigentijds Landelijk in Blaricum


Fam. Weerstand

Tevreden opdrachtgevers in Tjalleberd


Fam. de Bruin

Watervilla Sneek


Ten eerste willen we je heel erg bedanken voor de fijne samenwerking met jullie en het prachtige huis wat jullie afgeleverd hebben. Het voortraject was wat lang maar... dan heb je ook wat! We zijn er heel erg blij mee en krijgen hele enthousiaste reacties, zelfs van mensen die we niet kennen, heel leuk. En toen begin van de week die prachtige bos bloemen! Vandaag gaan we verhuizen en staan ze te pronken op onze keukentafel in de vide, bedankt! (foto's opgeleverde woning)

Fam. Klaveringa

Woningtype Corsica


Fam. Klaveringa - Zuidhorn: U. Veenstra is een uitstekend bouwbedrijf. Ze leveren alles exact zoals overeengekomen, de nazorg op de woning is zeer snel. De kwaliteit van de woning is echt heel goed: strakke wanden, mooi afgewerkt, zeer goed geïsoleerd en een warmtepomp die het met gemak warm krijgt in huis. Toppers! (foto's woning Corsica)