Over ons
 

Uw Veenstra

Bouw aan uw toekomst met bouwbedrijf U.Veenstra B.V.

Droomt u over het bouwen van uw eigen huis? Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. is hét bouwbedrijf uit Friesland wat u helpt om deze droom te realiseren. En dit doen we al bijna 40 jaar en niet alleen in de noordelijke provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland, maar in heel Midden- en Noord-Nederland. 

Ons bouwbedrijf is gebaseerd op drie pijlers: kwaliteit, prijs en afspraak is afspraak. Met uw woonwensen als leidraad. Graag gaan wij met u om tafel om samen uw droomhuis te ontwerpen en te realiseren en om u meer te vertellen over onze werkwijze.

Het fundament van uw droomhuis

Bij Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. geloven we in een realistische benadering van uw nieuwbouwproject. Dat heeft vast iets te maken met het feit dat we een bouwbedrijf uit Friesland zijn. Uw woonwens en uw droomhuis staan voorop. Wij helpen u graag met de doorontwikkeling van deze wens en geven vervolgens een realistische kijk op de haalbaarheid en kosten van uw nieuwbouwwoning. Zo weet u precies wat wel en wat niet kan. 

Op deze manier bouwen wij al haast 40 jaar vrijstaande en halfvrijstaande houtskeletbouw woningen door heel Nederland. En we hopen het nog meer dan 40 jaar zo te blijven doen.
Contactpersonen