Ruimte voor uw persoonlijke wensen

De Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. woningen worden onder architectuur gebouwd. Wij hebben verschillende types, die elk volop ruimte bieden voor uw specifieke woonwensen. Maar er is nog meer! Het Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. systeem laat immers veel vrijheid in ontwerp en uitvoering toe.

Woning naar eigen ontwerp

Voor sommige mensen staat de ideale woning in geen enkele catalogus. Juist dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf de eerste grove schetsen helpen wij u samen met de architect met het in tekening brengen van de plannen. Zo worden dromen werkelijkheid!

Het Blauhuis concept

De door ons ontwikkelde architectuurlijn is in de markt gezet onder de naam Bouwbedrijf Blauhuis www.blauhuis.nl. In dit concept wordt samengewerkt met een aantal gerenommeerde architectenbureaus om zo in te kunnen spelen op verschillende smaak en stijlen van onze klanten.

Architectuur

Bouwbedrijf U.Veenstra B.V. kenmerkt zich door de bijna eindeloze keuze van indeling, maatvoering en uitstraling. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een uiteenlopende verscheidenheid aan gerealiseerde woningen. Zowel met gelieerde als niet gelieerde architecten. Elke woning is weer anders. Sinds 2012 hebben wij een “eigen” architectuurlijn ontwikkeld genaamd Bouwbedrijf Blauhuis www.blauhuis.nl, hier werken wij samen met een aantal architecten welke allemaal een geheel eigen ontwerpstijl hebben.