Kangoeroewoning

Kangoeroewoning bouwen

Een kangoeroewoning of tandemwoning wordt zo genoemd omdat hij geschikt is voor dubbele bewoning. Net als een kleine babykangoeroe bij zijn moeder ‘woont’, kunt u ook uw huis met een dierbare(n) bewonen in de vorm van een zogenaamde buidel- en hoofdwoning, waar de mantelzorger woont. Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. heeft een grote verscheidenheid aan typen woningen. Al onze woningen zijn naar wens als kangoeroewoning te bouwen.

Kangoeroewoningen op maat

Uw wooncomfort staat bij ons voorop, ook bij onze kangoeroewoningen. Samen met een architect van U. Veenstra inventariseren we uw woonwensen en bekijken we de mogelijkheden. Gaat uw voorkeur uit naar een woning met 60 graden kap of zadeldak bijvoorbeeld, naar modern of juist klassiek? Met zo min mogelijk ruimteverlies en maximale isolatie bouwen we een woning die duurzaamheid en energiezuinigheid ademt. U heeft hierbij veel vrijheid in vormgeving en bepaalt zelf de indeling van uw huis. Waar wilt u de deuren, stopcontacten en verlichting bijvoorbeeld?

Meer informatie over onze mogelijkheden

Wilt u ook twee zelfstandige woningen bouwen die door middel van een tussendeur of tussentrap geschakeld zijn? Vraag dan meer informatie aan over de mogelijkheden voor een kangoeroewoning en de voorwaarden. Online kunt u eenvoudig een brochure aanvragen of vrijblijvend contact met ons opnemen. Vanuit Friesland realiseren we al 40 jaar nieuwbouwprojecten in grote delen van Nederland. Ook kangoeroewoningen van hoogstaande kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een kangoeroewoning bouwen is de ideale oplossing voor mensen die extra zorg nodig hebben maar toch zelfstandig willen blijven wonen. Apart en toch samen wonen!