Houtskeletbouw Zuid-Holland

Houtskeletbouw Zuid-Holland

Wellicht heeft u onze vrijstaande en half vrijstaande huizen met houtskeletbouw in Zuid-Holland al eens gezien? Voor houtskeletbouw in Zuid-Holland en omgeving bent u bij Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. aan het juiste adres. Al 40 jaar helpen wij klanten in heel Midden- en Noord-Nederland hun droomhuis te realiseren door onze architect mee te laten denken over het beste ontwerp.

Een comfortabel, energiezuinig en duurzaam huis

Onze houtskeletbouw is in Zuid-Holland en omstreken al door veel klanten ontdekt. De uiterst betrouwbare methode van houtskeletbouw maakt gebruik van de positieve eigenschappen van hout, steen en beton. Zonder ruimteverlies en met een zeer hoge isolatiewaarde realiseren we een huis dat duurzaam en energiezuinig is. En dat zijn slechts enkele voordelen van houtskeletbouw. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vrijheid in vormgeving en indeling en de korte bouwtijd? De prefabricatie van het skelet in onze eigen fabriek in Friesland maakt dat mogelijk.

Onze werkwijze

Ontdek zelf hoe ‘warm’ een houtskeletwoning aanvoelt en hoe wind- en waterdicht, brandwerend en vochtregulerend het materiaal is. Niet alleen voor houtskeletbouw in de regio Zuid-Holland, maar ook voor bijvoorbeeld een kangoeroewoning of prefab huizen bent u bij Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Samen met u kijken we graag naar de haalbaarheid en een realistisch kostenplaatje voor uw nieuwbouwwoning. Onze werkwijze is gebaseerd op drie pijlers: kwaliteit, prijs en afspraak is afspraak. Dat ziet u in ons werk terug en daar vertellen we u graag meer over.