Houtskeletbouw Noord-Holland

Houtskeletbouw Noord-Holland

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. is al 40 jaar specialist op het gebied van houtskeletbouw. Van Noord-Holland tot Gelderland, overal treft u huizen van onze makelij aan. U zult versteld staan van de kwaliteit en veiligheid van onze houtskeletbouw. We vertellen u graag meer over enkele van de vele voordelen van houtskeletbouw.

De voordelen

  • Veiligheid: het houten raamwerk wordt altijd afgewerkt met brandvertragende materialen en het ecologische hout heeft een uitstekend vochtregulerend vermogen.
  • Duurzaamheid: houtskeletbouw heeft een even lange levensduur als een huis dat volledig uit baksteen bestaat.
  • Snelheid: omdat het houten raamwerk in onze eigen fabriek gefabriceerd wordt, kan het in korte tijd opgebouwd worden, waarna de installatie en binnenafwerking kan beginnen.
  • Maatwerk: nog een voordeel van de productie in onze eigen fabriek is dat u veel vrijheid heeft in de vormgeving en indeling van uw huis.
  • Energiezuinig: het houten raamwerk wordt maximaal gevuld met isolatiemateriaal. Dat merkt u aan uw energierekening en aan de akoestische isolatie.

Denkt u erover om houtskeletbouw in Noord-Holland toe te gaan passen in uw nieuwe woning? Dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we hoe we met zo min mogelijk ruimteverlies een zo comfortabel mogelijke woning kunnen bouwen. De perfecte combinatie van hout, steen en beton wordt al jaren over de hele wereld toegepast. Ook Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. past al bijna 40 jaar houtskeletbouw toe in Noord-Holland en andere delen van Nederland. Maak een afspraak met één van onze adviseurs, dan vertellen we u hier graag meer over!