Houtskeletbouw Groningen

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. realiseert al 40 jaar met veel plezier en vakkennis houtskeletbouw in Groningen en omstreken. Houtskeletbouw is een uiterst betrouwbare manier van bouwen. Houtskeletbouw bestaat, anders dan de naam doet vermoeden, uit een combinatie van hout, beton en steen. Door de positieve eigenschappen van deze materialen te combineren, ontstaat een huis dat duurzaam en veilig is en zeer comfortabel woont. U. Veenstra uit Friesland gaat voor houtskeletbouw naar Groningen en vele andere delen van Nederland.

Een maatwerk woning

Bij houtskeletbouw worden de fundering en begane grondvloer altijd in beton uitgevoerd. Het houten raamwerk dat hier bovenop komt, is naar wens aan uw woonwensen aan te passen. Omdat dit raamwerk in onze eigen fabriek gefabriceerd wordt, zijn wij hierin erg flexibel. En omdat het raamwerk maximaal gevuld wordt met isolatiemateriaal, is het resultaat ook nog eens een woning die uiterst energiezuinig is. Ook de gemetselde buitenmuren en traditionele dakpannen dragen hier aan bij. U heeft het heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer dankzij houtskeletbouw.

Of u nu in Groningen woont of (ver) daarbuiten, we bespreken uw woonwensen graag met u. Wat is er mogelijk en hoe ziet uw ideale huis eruit? Ook vertellen we u graag meer over de vele voordelen van houtskeletbouw, zoals het vochtregulerende vermogen en de snelle opbouw.

Neem vrijblijvend contact op

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan bij ons in Friesland of bij u thuis, indien u de mogelijkheden voor houtskeletbouw graag in Groningen ter plaatse bekijkt. Wij denken graag op alle fronten met u mee. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen. Ook in de provincies Noord-Holland, Overijssel en Drenthe worden regelmatig houtskeletbouw woningen opgeleverd.