Houtskeletbouw Drenthe

Houtskeletbouw Drenthe

U komt het overal tegen: onze houtskeletbouw. Ook in Drenthe en omgeving. En dat is ook niet zo vreemd. Houtskeletbouw heeft namelijk vele voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Maatwerk

Ieder houten skelet wordt in onze fabriek in Friesland geprefabriceerd. Dat maakt het mogelijk om heel flexibel te werken en al uw woonwensen mee te nemen in het uiteindelijke ontwerp. U kiest zelf uw ideale vormgeving en indeling en onze architect denkt met u mee om tot een compleet ontwerp zonder ruimteverlies en met maximale isolatie te komen. Naast houtskeletbouw realiseerden we in Drenthe ook vele prefab huizen, kangoeroewoningen en cataloguswoningen.

De positieve eigenschappen van hout

Houtskeletbouw is altijd een combinatie van hout, steen en beton. De fundering en begane grondvloer worden uitgevoerd in beton, de buitenmuren in steen en het raamwerk in hout. We gebruiken hiervoor hout uit verantwoorde bosbouw, dat afgewerkt wordt met brandvertragende materialen. Ook het vochtregulerende vermogen en ‘warme’ gevoel zijn een groot pluspunt van hout. Bovendien heeft ons hout een even lange levensduur als een volledig bakstenen huis.

We vertellen u graag over de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij bij u kunnen realiseren? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin vertellen we u alles wat u wilt weten over onze werkwijzen, de vele voordelen en aan welk kostenplaatje u moet denken bij houtskeletbouw. In Drenthe maar ook (ver) daarbuiten. Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs die voor houtskeletbouw bij u in Drenthe komt kijken!