Herenhuis bouwen

Nederland staat bekend om zijn vele herenhuizen, bijvoorbeeld in Amsterdam en Utrecht. Een herenhuis bouwen is ook voor u mogelijk. Met 40 jaar ervaring is Bouwbedrijf U.Veenstra de ideale partner om uw herenhuis te bouwen.

Een herenhuis is een ‘hoge gootlijn’ woning voorzien van een stolpkap waarvan de nokrichting evenwijdig met het straatbeeld loopt. Herenhuizen, zoals de naam al suggereert, zijn van oudsher statige woningen, over het algemeen rijk gedetailleerd en ze bestaan veelal uit twee volledige woonlagen met een zolder. Bij Bouwbedrijf U.Veenstra is de zolder standaard bereikbaar met een vaste trap, waardoor de zolder nog als volledig bruikbare woonlaag kan functioneren.

Een herenhuis als nieuwbouw huis blijft populair, omdat deze woningen een zeer royale en praktische inhoud hebben door de recht opgaande wanden t/m de 1e verdieping waardoor herenhuizen ideale gezinswoningen zijn.

Een herenhuis als nieuwbouw huis bouwen

Als u liever een herenhuis dan een modern huis laat bouwen, bent u bij Bouwbedrijf U.Veenstra aan het juiste adres. Wat voor stijl huis u ook wenst, we kunnen het voor u realiseren. Een vrijstaand herenhuis of geschakeld, met veel of weinig details, met de kleur bakstenen die u voor ogen had en het gewenste energiezuinige glas, we gaan graag met uw woonwensen aan de slag om een huis op maat te ontwerpen. Een huis waar u zich thuis voelt. Bovendien kunt u ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs uw ideale herenhuis laten bouwen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een herenhuis (nieuwbouw). U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of advies inwinnen bij onze experts. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kijk ook eens naar onze andere woningen, zoals onze casco woningen, prefab woningen en cataloguswoningen. Op Bouwbedrijf U.Veenstra uit Friesland kunt u bouwen!

Zien we u binnenkort in Harkema of in onze modelwoning?