Cataloguswoning prijs

Catalogusbouw wordt vanuit het verleden al snel geassocieerd met standaard woningen. Woningen die door en door ontwikkeld zijn en waar u als opdrachtgever geen invloed heeft op de indeling en uitstraling. Bij Bouwbedrijf U.Veenstra is het tegenovergestelde waar. Weliswaar werken we met bepaalde basistypen en maatvoeringen maar denken we daarnaast graag met u mee over wat nog meer kan en haalbaar is. En dat altijd tegen een concurrerende cataloguswoning prijs!

Veel mogelijkheden en concurrerende cataloguswoning prijzen

Bouwbedrijf U.Veenstra werkt ook vanuit bepaalde basistypen en maatvoeringen welke allemaal afzonderlijk geprijsd zijn. In onze brochure kunt u de mogelijkheden bekijken. Maar waar vanuit het verleden nauwelijks aanpassingen aan bepaalde modellen mogelijk waren, hebben wij als bouwbedrijf jaren geleden al een omslag gemaakt. Nu geldt de zogenaamde cataloguswoning enkel als uitgangspunt om u een goede indicatie van de cataloguswoning prijs te geven. De uiteindelijke maatvoering, indeling en uitstraling van de woning wordt volledig door u als opdrachtgever bepaald.

Bouwbedrijf U.Veenstra realiseert uw cataloguswoning als individuele woning maar wel met alle beproefde bouwmaterialen en volgens een efficiënt bouwproces. Onze cataloguswoning prijzen zijn ook nog eens erg aantrekkelijk. U krijgt uw individuele woning voor de prijs van een cataloguswoning!

Maatwerk advies en meer informatie over de kosten van een cataloguswoning

Heeft u nog vragen over de kosten van een cataloguswoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag advies op maat als u uw droomhuis graag met iemand wilt bespreken en een realistische benadering van uw woonwensen waardeert. We kunnen u direct een overzicht geven van de cataloguswoning prijzen zodat u weet waar u aan moet denken. Met meer dan 30 jaar ervaring en vele tevreden klanten is Bouwbedrijf U.Veenstra uw partner. We gaan graag met u om tafel om het ideale huis te ontwerpen, waar u binnenkort al van kunt genieten!