Cataloguswoning

Cataloguswoning

De cataloguswoning van nu is allang niet meer de standaard woning die het vroeger was. Bij Bouwbedrijf U.Veenstra hebben we deze standaard manier van catalogusbouw jaren geleden al vaarwel gezegd. Omdat wij uw wensen als leidraad hebben, bepaalt ú ook hoe uw cataloguswoning eruit komt te zien.

Omdat we u toch graag een beeld willen geven van de mogelijkheden van cataloguswoningen, hebben we in onze brochure wel een aantal standaard modellen opgenomen. Het geeft u een idee van de opties die mogelijk zijn wat betreft de uitvoering en indeling van uw huis en de prijzen waar u dan aan moet denken. Zo heeft u in ieder geval een indicatie en uitgangspunt van waaruit u verder kunt gaan denken. Voor het uiteindelijke ontwerp van uw droomhuis gaan we graag met u om tafel.

Cataloguswoningen op maat

Cataloguswoningen op maat klinkt bijna tegenstrijdig. Maar het is wel zo! Met het basistype en de gangbare maatvoering als startpunt gaan we kijken naar de indeling en uitstraling die u aanspreekt. We kijken welke aanpassingen u als opdrachtgever belangrijk vindt en wat haalbaar is voor uw cataloguswoning. Niet alleen wat betreft de kosten maar ook wat betreft het bouwplan van de gemeente.

Bouwbedrijf U.Veenstra kan uw catalogus huis bouwen als individuele woning maar wel met alle beproefde bouwmaterialen en volgens een efficiënt bouwproces. U krijgt uw individuele woning voor de prijs van een standaard cataloguswoning!

Vrijblijvend meer informatie over een catalogus huis bouwen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U krijgt bij ons gedurende het gehele proces één aanspreekpunt, dat werkt prettig voor beide partijen. We kunnen u meer over het tien stappenplan vertellen waar wij mee werken en u vele gerealiseerde woningen laten zien. Uiteraard geven wij u graag een vrijblijvende offerte of maken we een schets op maat. Bij Bouwbedrijf U.Veenstra denken we met u mee!