Casco woning prijs

Als u zelf handig bent, uit de bouw komt of handige familieleden heeft, kan het aantrekkelijk zijn om uw woning casco op te laten leveren en de afbouw in eigen beheer te verzorgen. U profiteert dan van een scherpe casco woning prijs.

De casco mogelijkheden worden individueel met de opdrachtgever besproken om zo goed af te wegen wat verstandige casco werkzaamheden voor u zouden zijn. Wat kunt u zelf? Eventuele casco werkzaamheden kunnen zijn:

  • Installatiewerk
  • Aftimmerwerk
  • Uitvlakken
  • Tegelwerk en sanitair

Wij zullen niet iedereen casco woningen aanbevelen. Prijstechnisch lijkt het soms heel aantrekkelijk en commercieel gezien kan het dan verleidelijk zijn om dit te promoten. Maar u als opdrachtgever heeft baat bij goede en eerlijke voorlichting.

Scherpe casco woning prijzen vanwege grootschalige inkoop

Wanneer wij casco woningen offreren, laten we alleen de uren vervallen, de bouwmaterialen leveren we wel. We kopen de bouwmaterialen in grote hoeveelheden in zodat de bouwmaterialen meteen volledig op elkaar en op het bouwbesluit afgestemd zijn. Dat scheelt u een hoop energie en geeft u een garantie voor een scherpe casco woning prijs. Wanneer wij de bouwmaterialen niet zouden leveren, lijkt dat in eerst instantie voor u voordeliger, maar later moet u ze duurder inkopen wat kan leiden tot tegenvallers en hogere kosten voor uw casco woning.

Eerlijk advies over de kosten van een casco woning

Zoals gezegd, als u of uw familieleden handig zijn kan het aantrekkelijk zijn om de woning casco op te leveren. De casco woning prijs die u dan betaalt, is aanmerkelijk lager dan bij een sleutelklare oplevering. Wanneer u mensen moet inhuren en betalen om uw cascowoning af te werken dan raden wij het u af om de woning casco op te leveren. Hiervoor hebben wij een aantal redenen:

  • Onze medewerkers zijn continu werkzaam in het sleutelklaar opleveren van van woningen en kunnen de werkzaamheden vaak vele male efficiënter uitvoeren dan wanneer u mensen inhuurt die hier minder bekwaam mee zijn.
  • Casco woningen die in eigen beheer afgewerkt worden, zijn vaak later sleutelklaar, waardoor u eventueel langer dubbele lasten en of bouwrente kwijt bent.
  • U heeft bij sleutelklare oplevering volledige garantie en één aanspreekpunt mocht er nazorg nodig zijn.

Wilt u graag meer informatie over de geldende casco woning prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf U.Veenstra.