Prefab woningen staan als een huis

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. is leverancier van prefab woningen. In de afgelopen decennia zijn de bouwtechnieken dusdanig verbeterd, dat het niet meer nodig is om het grootste deel van de bouw op locatie uit te voeren. De grote onderdelen van een prefab woning worden vooraf in de fabriek gemaakt. De bouw van deze onderdelen vindt onder droge, geconditioneerde omstandigheden plaats. Zo is het weer niet van invloed op de realisatie en de kwaliteit van prefab woningen

De vele voordelen van prefab woningen

Prefab woningen worden sneller opgebouwd dan normale woningen. De verschillende onderdelen plaatsen we binnen enkele dagen. De weer- en winddichte prefab woning wordt vervolgens naar uw eigen smaak ingedeeld. De bouwmethode is weliswaar standaard, maar de afmetingen, indeling, plaatsing van kozijnen, deuren, stopcontacten, verlichting etc. bepaalt u helemaal zelf. Het resultaat van een prefab woning bouwen, is uiteindelijk een betaalbare woning die u geheel zelf indeelt en dus bij al uw woonwensen past. Ook voor casco woningbouw en houtskeletbouw zijn wij uw partner.

Meer informatie over een prefab woning bouwen

Voor meer informatie over de mogelijkheden van prefab woningbouw kunt u gerust contact opnemen. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie, zoals een prefab woning van hout of beton, een kleine prefab woning of seniorenwoning of een prefab woning die vrijstaand of ultra modern is. Wat uw wens ook is, welke prefab woning u ook wilt kopen, voor een zeer kwalitatieve maar goedkope prefab woning komt u naar U. Veenstra B.V. in Friesland!