Bespaar geld en tijd met een casco woning

Een woning laten bouwen is een hele investering. Als u toch de beste kwaliteit voor een lage prijs wilt en u bent zelf handig of heeft handige, behulpzame mensen in uw omgeving, dan is een huis casco laten bouwen misschien iets voor u. In het geval van een casco woning bouwen, verzorgt u zelf de uiteindelijke aftimmering en inrichting. Zo heeft u volledig de vrije hand. Dankzij het unieke casco woningbouw systeem van Bouwbedrijf U. Veenstra B.V. kunnen deze casco woningen bovendien extra snel opgeleverd worden. Een casco huis laten bouwen bespaart u rente en tijd.

Waarom een casco woning bouwen?

Een casco woning bouwen is zoals gezegd goedkoper. En dankzij de huidige techniek, die het mogelijk maakt om woningen deels vooraf te produceren, kunt u zeer snel aan de slag met de afwerking. Het bouwproces van het casco gedeelte is door de snelle bouw niet afhankelijk van het weer en kan precies volgens planning verlopen. Zodra de verschillende onderdelen klaar zijn, wordt het casco op locatie geplaatst. Binnen een paar dagen is de woning wind- en waterdicht en kunt u aan de afbouw van de casco woning beginnen. Het resultaat van een casco huis kopen en bouwen? Een betaalbare maatwerk woning die u in uw eigen tempo en naar beschikbaar budget kunt vervolmaken.

Comfortabel casco huis bouwen

Als u besluit een casco woning te kopen bij U. Veenstra dan kunt u erop rekenen dat u een uitstekende kwaliteit krijgt voor een prima prijs. Dankzij onze geavanceerde werkmethoden kunnen wij u namelijk nieuwbouw casco met een comfortabel woon- en leefklimaat garanderen, dat voldoet aan alle door het bouwbesluit gestelde eisen.